KOMPANIJA „GRAWE“: Otvoreno predstavništvo u Zrenjaninu

– Najvažniji fokus u poslovanju jesu naši klijenti, koji očekuju, zaslužuju i dobijaju zaštitu jer za to služi osiguranje i osiguravajuća kuća. Stabilnost, sigurnost, profitabilnost i profesionalnost u poslovanju garant su našeg uspešnog, dugogodišnjeg poslovanja u mnogim evropskim zemljama – istakao je danas Kristof Zetl, generalni direktor kompanije „Grawe“, prilikom otvaranja predstavništva u Zrenjaninu.

GRAVE (3)_resize GRAVE (7)_resize

Kompanija „Grawe“ je austrijski osiguravajići koncern koji postoji skoro 200 godina, posluje u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Mađarskoj, a u Srbiji je prisutan 20 godina. Pokriva 13 tržišta jugoistočne Evrope i svuda posluje po istim principima.

– „Grawe“ se, pre svega, bavi životnim osiguranjem na srpskom tržištu, od pre 10 godina uvedeno je imovinsko osiguranje, a od naredne godine ćemo se baviti i auto osiguranjem. Cilj je da dajemo rešenja za životna pitanja našim klijentima – najavio je Zetl i dodao da je više od 55.000 ljudi ukazalo poverenje kompaniji, što je izuzetan pokazatelj uspešnosti poslovanja.

M. Malbaški

GRAVE (4)_resize GRAVE (6)_resize GRAVE (5)_resize