KONCERT HALIDA BEŠLIĆA I OBILAZAK PEČUJA: Organizovan polazak iz Zrenjanina!

Pečuj je jedan od najlepših gradova u Mađarskoj. Posle samo jedne šetnje kroz centar grada prvi utisak je kako je istorija ispisala stranice ovog grada, kako su osvajači ostavljali svoje spomenike i građevine.

Pečuj je svakako veoma poznat po Žolnai porculanu i keramici. Nalazi se na jugu Mađarske, izdvojen u brdovitom predelu, sa mediteranskom klimom koja ugođaj u ovom gradu čini mnogo prijatnijim.

Program Putovanja:

27. decembra u ranim jutarnjim časovima kreće se put Mađarske. Po dolasku u Pečuj organizovan je obilazak Grada sa lokalnim vodičem. Nakon obilaska putnici imaju slobodno vreme za šoping u Centru Arkad, koji ima veoma bogatu prazničnu ponudu uz brojne popuste. U 18 časova se otvara Dvorana u kojoj će se održati koncert Halida Bešlića. Nakon koncerta predviđen je povratak u Zrenjanin.

Organizator putovanja je Arriva travel iz Požarevca, a subagent je Agencija Tentu iz Zrenjanina i a medijski pokrovitelj je agencija Medija–live iz Zrenjanina. Cena karte je 45 eura, a sve informacije se mogu dobiti na brojeve telefona 060/142-46-39 i 065/911-19-01