KULTURNI CENTAR: Komedija „Škola za ljubavnike“

U sredu, 14. oktobra, na velikoj sceni Kulturnog centra(KC), u 20 časova biće izvedena pozorišna komedija „Škola za ljubavnike“. Komediju o bračnim odnosima, monotoniji i zaljubljenosti režirao je i tekst za nju napisao Bojan Stojčetović. U predstavi igraju: Milan Kalinić, Jelena Rakočević, Milan Vasić, Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović

Zainteresovani karte mogu kupiti na biletarnici KC po ceni od 1200 dinara svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

Broj karata je ograničena, a dodatne informacije o prodaji zaniteresovani mogu dobiti na brojeve telefona: 023/566-712 i 063/562783.

Program se organizuje uz poštovanje svih propisanih i predviđenih mera zaštite zbog prisustva virusa Covid-19. Obavezno je nošenje maski u svim zatvorenim i otvorenim prostorima prilikom organizacije i realizacije programa kao i obavezno držanje fizičke distance. KC se unapred zahvaljuje na poštovanju navedenih mera prilikom posete.

O predstavi:

Radnja predstave smeštena je u Italiji, početkom šezdesetih godina XX veka. Muž i žena upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cenu dovodi do odluka koje će im promeniti život. Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u komplikovane komične situacije.

Čudna služavka, kućni prijatelj, advokat i profesor, dovešće priču do neverovatnog zapleta tokom kojeg će se ispostaviti da niko od njih nije ono što se čini da jeste. Na briljantno komičan način publiku će Milan Vasić i Jelana Rakočević, vratiti u ono vreme kada je nemoguće bilo moguće. Milan Kalinić, kakvog do sada niste videli, bez ijedne reči izaziva smeh, a Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović će vas podsetiti zašto negativci mogu biti najpozitivniji u celoj priči.