KUP FSG ZRENjANIN: Beloblaćani prošli ASK

rsz_janko_ponjiccan_mladost_belo_blatoJedini B ligaš koji će igrati u narednom kolu kupa FSG Zrenjanin je Mladost iz Belog Blata. Oni su bili bolji u penal seriji od ASK-a.

U regularnom delu golove za domaće su dali Horvat i Janko Ponjičan, a u penal seriji Rade Đurić, Boris Žižić, Janko Ponjičan, Vladimir Žižik i Sava Gibarov. Ove sezone Beloblaćane sa klupe vodi Miroslav Gladić.
OFK Gradnulica je bila sigurna na stadionu kraj bolnice. Imali su inicijativu u prvom poluvremenu, stvarali šanse, a poveli su nakon autogola domaćih. U finišu prvog poluvremena je Strahinja Milošević povisio rezultat, a u nastavku Peđa Markov iskoristio penal. Za domaćina gol je dao Bojan Matić.
U drugom kolu kupa FSG postignuti su sledeći rezultati: Radnički 1911 – Proleter 4:0, Zadrugar – MSK 2:1, ŽFK Banat Bagljaš – OFK Gradnulica 1:3, Mladost – ASK penalima 7:6 (2:2), Tamiš – Jedinstvo 2014 penalima 3:6 (2:2).
U narednom kolu koje je na programu 6. septembra u 16,30 časova sastaju se: Bilećanin – Krajina, Naftagas (B) – Radnički 191, Proleter 2006 – Zadrugar, Omladinac (B) – Mladost (BD), OFK Gradnulica – Naftagas (E), Rusanda – Mladost (BB), Jedinstvo 2014 – Banat (Č), Lehel – Mladost (L).

N.M.