KVIZ ZA NAJMLAĐE U BIBLIOTECI: „Šta znamo o bajkama”

U saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin” svakog oktobra, u okviru Dečje nedelje, organizuje kviz namenjen najmlađina pod nazivom „Šta znamo o bajkama”
– Cilj organizovanja ovakve vrste programa jeste promovisanje knjige i čitanja, kao i namera da se kroz igru i druženje uvidi koliko učesnici poznaju dečju književnost (bajke i basne), svet koji ih okružuje, koliko su spremni da pomognu drugom i da razviju pozitivne odnose u grupi.
U kvizu znanja koji će se održati na Dečjem odejenju biblioteke od 3. do 11. oktobra učestvovaće predškolci iz svih petnaest zrenjaninskih vrtića: „Maslačak”, „Alisa”, „Leptirić”, „Crvenkapa”, „Zvezdica”, „Neven” i Dečja radost – poručuju iz Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin”
Prvi susret između vrtića „Vila” i „Cvrčak” počinje 3. oktobra u 9 časova, a nakon njega, od 10 časova srešće se predškolci iz vrtića „Sunčica” i „Crvenkapa”.

Raspored ostalih takmičenja: četvrtak, 3. oktobar, od 9 časova „Vila” i „Cvrčak” , a od 10 „Sunčica i „Crvenkapa”, petak, 4. oktobar, od 9 časova „Kolibri” i „Čika Jova Zmaj” a od 10. „Biberče” i „Bambi”, ponedeljak 7.oktobar. Od 9 časova „Zvezdica” i „Neven” , a od 10 „Poletarac” i „Maslačak – Snežana”, utorak 8. oktobar, od 9 časova „Alisa” – „Leptirić”

Petak/ četvrtak – u dogovoru sa Predškolskom ustanovom finale kviza

Foto: Gradska narodna Biblioteka ,,Žarko Zrenjanin,,