LAZAREVO: Asfaltira se ulica Save Kovačevića

Radovi na asfaltiranju ulice Save Kovačevića u Lazarevu počeli su jutros u 10 časova. Kako je rekao gradonačelnik Čedomir Janjić, koji je tom prilikom posetio ovo selo, za uređenje 1.100 metara puta je izdvojeno 8 miliona dinara a za dve nedelje nastaviće se izgradnja fekalne kanalizacije.

U toku su veliki infrastrukturni radovi u gradu i po naseljenim mestima. Prošle godine, kada smo asfaltirali 80 km ulica i 12 km biciklističkih staza, rekao sam da će 2016. biti uspešnija u tom pogledu.

Nismo zaobišli ni Lazaravo, u kojem ćemo uskoro nastaviti radove na izgradnji kanalizacione mreže – izjavio je gradonačelnik Janjić.

Goran Kravarušić, direktor JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada“, podsetio je da su juče uređivali ulicu Orlovu i Jovana Cvijića u MZ Nikola Tesla. Planiraju, kako je naveo, da asfaltiraju ulice Milenka Bojanića i Duška Trifunovića u Zelenom polju, tri ulice u naseljenom mestu Aradac i u Tarašu.

Radovan Tihomirović, predsednik Saveta MZ Lazarevo, zahvalio se predstavnicima gradske uprave na izdvojenim sredstvima zahvaljujući kojima je uređena ulica Save Kovačevića u ovom naseljenom mestu.