LAZAREVO ZAHVALNO GRADU NA PODRŠCI

Opremaju svoju industrijsku zonu
U Lazarevu se završava gradnja trafo-stanice, a u sklopu napora ovog sela da oformi mini industrijsku zonu i privuče investitore. Napori Lazareva da pospeši zapošljavanje meštana imaju punu podršku rukovodstva Zrenjanina. To se videlo i u utorak, 20. decembra, kada su ovo selo posetili gradonačelnik Čedomir Janjić sa saradnicima
– Adekvatno snabdevanje električnom energijom jedan je od preduslova za stavljanje te zone u funkciju, a ova investicija u tom pravcu vredna je 12 miliona dinara – rekao je predsednik Saveta MZ Lazarevo Radovan Tihomirović. On se, ujedno, zahvalio gradonačelniku i njegovim saradnicima na razumevanju i brzoj realizaciji projekta koji su ovde najavljivali pre samo nekoliko meseci.
Kako se u utorak moglo čuti, Grad Zrenjanin i „Elektrodistribucija Zrenjanin” uložili su po šest miliona dinara u izgradnju trafostanice. Ovde najavljuju i završetak izgradnje potisnog kanalizacionog voda od tog naselja do Kleka, kao i izgradnju kanalizacije u samom Lazarevu, naredne godine, odnosno njeno dovođenje do Zone.
Gradonačelnik Zrenjanina je istakao i da grad nudi investitorima atraktivne industrijske zone, ali da interesovanje postoji i za gradnju proizvodnih pogona u manjim sredinama.
L.Z.