MARIJA OBRADOVIĆ I DAMIR ZOBENICA (SNS) U SEČNjU

Potrebno veće zalaganje
Potpredsednica Srpske napredne stranke Marija Obradović i potpredsednik Izvršnog odbora SNS Damir Zobenica, zajedno sa Darkom Bađokom, pokrajinskim poslanikom i Nenadom Karapandžom, funkcionerom SNS u Zrenjaninu, u subotu, 22. oktobra posetili su Sečanj i učestvovali u radu Opštinskog odbora SNS. Stranačke predstavnike iz Beograda i Zrenjanina, dočekao je Darko Vukoje, pokrajinski poslanik i lider sečanjskog SNS, a gosti su se kratko sastali i sa Predragom Miloševićem, predsednikom Opštine Sečanj.
Kako izveštava jedan od lokalnih internet portala, Marija Obradović je naglasila da je zadovoljna izbornim rezultatima u Sečnju, ali i da od ovdašnjih članova SNS, a posebno stranačkih funkcionera, očekuje veliko zalaganje i žrtvovanje, a sve u službi građana. Ona je sugerisala da se što pre aktiviraju unije mladih, žena i penzionera jer su se u većini odbora pokazale kao odlična veza sa građanima.
Do kraja novembra funkcioneri SNS obići će svih 45 opštinskih i gradskih odbora u Vojvodini, kako bi se analizirala stranačka organizacija i dodatno unapredio rad.
L.Z.