MATURANTI OŠ „PETAR PETROVIĆ NjEGOŠ” SLAVILI U KRISTALNOJ DVORANI

Sa znanjem, u život velikim korakom
Trenutak kada emocije nadjačaju sve reči koje bi trebalo izgovoriti. Od prvog školskog dana, prvog slova, napisane rečenice, zadataka iz matematike… Do završenog osmog razreda i svečanog defilea, uz muziku Vangelisa, 158 maturanata Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš”, najmlađe i najveće osnovne škole u regionu.
Roditeljima, učiteljima, nastavnicima, maturanti su uputili zahvalnost na svoj način, pesmom, igrom, osmesima, a bilo je i suza. Osam zajedničkih godina. Očekivanje narednog značajnog koraka – izbora srednje škole.
Ostaju ispisane stranice dnevnika da svedoče o brojnim uspesima i ove generacije đaka…

Miroslav Brnjoš, direktor : Dragi osmaci
– Želimo vam da i ubuduće budete vredni, da istrajete u svom uspehu. Postavite sebi visoke ciljeve. I zapamtite, bogatstvo je u idejama, ne u stvarima, a znanje je blago koje svog vlasnika svuda prati. Siguran sam da ćemo na vas biti ponosni i da ćete proneti ime naše škole kao što su to činile i generacije pre vas. Naučili ste mnogo, o čemu govore i vaši uspesi. Malo je vremena da se nabroji šta su đaci ove generacije postigli za prethodnih osam godina. Mnogo nagrada. Pohvala, medalja…

ODELjENjSKE STAREŠINE
8-1 Neda Vulićević
8-2 Snežana Boldižar
8-3 Vesna Piperski Cucić
8-4 Vuk Radović
8-5 Vesna Petrović
8-6 Biljana Đorđić
8-7 Tatjana Vukov

osmo dva

osmo tri

osmo cetiri

osmo pet

osmo sest

osmo sedam

 

Pripremila: M. Bečejac