MEĐUNARODNA PRIJATELJSKA UTAKMICA: Radnički poražen u Temišvaru

MEĐUNARODNA PRIJATELJSKA UTAKMICA: Radnički poražen u Temišvaru
Fudbaleri Radničkog Zrenjanin su u sklopu priprema za prolećni deo sezone u Srpskoj ligi grupa Vojvodina danas odigrali prijateljsku utakmicu protiv rumunskog drugoligaša ASU Politehnika u Temišvaru. Rumunska ekipa je pobedila rezultatom 3:1, ali je je Radnički u većem delu utakmice prikazao odličnu igru.
Domaći su poveli u 28. minutu kada je posle jedne grešeke u odbrani gostiju Ignea poslao loptu u gol. Zrenjaninci su izjednačili u 33. minutu – evro gol je iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara postigao Mehmed Avdić.
U drugom delu susreta oba trenera promenila su gotovo sve igrače, šansu da igraki dobili su sv fudbaleri. U takvoj igri bolje se snašla domaća ekipa. Najpre im je prednost doneo Pop u 81. minutu, da bi konačan rezultat postavio Kodrea iz penala.
ASU Politehnika: Murariu, Jurj, Mera (c), Scutaru, Chereches , B. Vasile, Ignea – Al. Munteanu, Trip, Manea, Axente. Igrali su još: Contra, D. Kodrea, Sofran, Vidrăsan, Coada, Dros, Saulescu, D. Radu, Al. Pop, Pintea, Cristodulo.
Radnički: Radović, Stevanović, Grbić, Dučić, Lovre, Bjelica, Čigoja, Milivojev, Krstinić, Avdić, Tadić. U igru su ušli još: Ranđelović, Milin, Bačvanski, Kiš, Kondić, Radosavljević, Gajilović, Kozlovački, Matić, Mirković i Vuković.

Tekst i fotografije: Damir Petrović