MEĐUNARODNIŽi KAMP „TOPVOLEJ”U ZRENJANINU OKUPIO 150 ODBOJKAŠICA I ODBOJKAŠA

Vredan rad i lepo druženje u srcu Banata
Internacionalni odbojkaški kamp „Topvolej” počeo je sa radom 1. jula, a okupio je oko 150 devojčica i dečaka koji svakodnevno treniraju u Medisonu, Kristalnoj dvorani i u sali Zrenjaninske gimnazije. Odbojkaške nade će biti na okupu do 8. jula.
U radu kapma učestvuje oko 100 dece iz Srbije, kao i gosti iz Grčke i Turske, a po jedna odbojkašica došla je iz Austrije i SAD. Iz Grčke je stiglo dvadesetak devojčica, a sa njima je i trener Aleks Dijaz, nekadašnji reprezentativac Kube i igrač atinskog Olimpijakosa. Sa decom rade i treneri Milorad Kijac, Predrag Tanacković i Zoran Pavlović.
– Uslovi za rad su odlični, mladi odbojkaši i odbojkašice vredno treniraju i lepo se druže. Upoznali su grad, bili na bazenu. U petak su na programu utakmice turnira, a u subotu kada se kamp zatvara, predviđeno je da se odigra finalni susret turnira – rekla je Lela Vujović.
Organizatori kampa su supružnici Danijela Lela i Dejan Vulović. Kamp je otvorio predsednik Sportskog saveza Vojvodine, naš proslavljeni odbojkaš Slobodan Boškan, a svečanosti su prisustvovali i čelnici lokalne samouprave.

D. PETROVIĆ