MEMORIJALNI TURNIR „BOBINAC NENAD – BRACA“: Najboljima nagrade i pehari

Na 17. Memorijalnom turniru „Bobinac Nenad – Braca“, koji je održan od 22. maja do 1. juna na terenima kraj Peskare, u organizaciji Saveta MZ „Sava Kovačević“, okupilo se oko 100 takmičara. Nadmetali su se u tri kategorije: pioniri (tri ekipe) juniori (5 ekipa) i seniori (6 ekipa). Finalnog dana odigrana je revijalna utakmica između devojčica i prvoplasirane ekipe pionira.
Kod pionira prvak je „Bečkerek 023“, drugi je tim „Ruža kids“, a treći je sastav „Devojčice“. Najbolji igrač je Lazar Majkić, a prvi strelac Danilo Kepić. U kategoriji juniora, prva je ekipa „Moj mali svet“, drugi je tim „Ruža bojs“, a treći „Farkaš trans“. Najbolji igrač je Nikola Petković, a najefikasiji je Nikola Stevanović. Kod seniora, prvaci su fudbaleri „Kafe milenijum“, drugi su igrači „Pete ekipe“, a treći je tim „Dimitrije“. Najbolji strelac je Nikola Đorđević, a među igračima dominirao je Miroslav Džajski.
Turnir su sudili Srđan i Boban Bjeloš, Ivica Kozina, Dušan Košutić i Predrag Kričkić. U kategoriji seniora prvaci su nagrađeni sa 12.000 dinara, vicešampioni sa 8.000, a trećeplasirani su zaradili 4.000 dinara. U mlađim kategorijama najbolji su dobili medalje, a pehari su uručeni najuspešnijim igračima u svim kategorijama.