MODNI ŽIRI ODLUČIO KO SU NAJBOLJE ODEVENI DAMA I GOSPODIN U 2017.

Vlasnica televizije i fudbaler najstilizovaniji

Rubrika Modni žiri u proteklih pola godine je podigla prašinu i nikog nije ostavila ravnodušnim. Na njihovoj meti našle su se ličnosti sa banatske javne scene – političari, sportisti, direktori preduzeća, predsednici saveza, urednici informativnih i zabavnih emisija, a izuzetak je bio poznati pevač Goran Bregović. Njihov stil oblačenja, pa i ličnost, ocenjivali su kako novinari, tako i direktori javnih ustanova, preduzeća.
Pečat žiriju ostavila je čuvena trojka (Jelena Milićević, šef dopisništva RTV „Vojvodina”, Dragan Šašić, građanski aktivista i Zoran Dedić, urednik u listu „Zrenjanin”) koja je ostala upamćena kao nemilosrdna, po veoma britkom jeziku.
Učestvovalo je 24 kandidata, a u uži izbor po oceni žirija sa prosečnom ocenom 5, ušli su Jasmina Dologušin, Sanja Cvrkota, Snežana Vučurević, Dejana Tucić, Bojana Begović, Danica Radić, Vanja Lučić, Goran Fijat, Zoran Tošić, Goran Bregović i bračni par Gordana i Dragan Ćapin. Ovog puta žiri je bio na mukama, jer su imali zadatak da među njima izaberu najlepše odevenu žensku i mušku osobu.
Prema glasovima žirija, titulu najbolje odevena dama 2017. godine ponela je Danica Radić, vlasnica KTV Televizije. Laskava titula najbolje odevenog gospodina pripala je fudbaleru Zoranu Tošiću Bambiju.
– Pored toga što je prepoznatljiva kao čelnica uspešne lokalne televizije, Dana je takođe prepoznatljiva po jedinstvenom stajlingu, koji samo ona može izneti na pravi način. Zoran Tošić je sportsko-elegantan, u skladu sa njegovom profesijom. Moderno obučen, bez ijedne greške – ocenio je Dragan Šašić.
Zoran Dedić je dao najvišu ocenu srpskom fudbaleru jer mu uspeh najlepše stoji. Kako je rekao, osim Dane Radić i Gorana Bregovića, ne vidi ko drugi sa ovog spiska ima sličan „saldo” na sceni Srbije i Evrope.
– Odelo možda čini političara ali bi svakako morali da znaju šta se dogodilo glavnom junaku priče „Carevo novo odelo” – naveo je urednik u „Zrenjaninu”.
Bračni par Ćapin ocenjen je takođe visokom ocenom 5, što znači da su najlepši par na domaćoj javnoj sceni. Prema rečima Jelene Milićević, oni su ekscentrični, savršeno obučeni, odmereni i skladni.
– Gordana je žena od stila i nepogrešiva kada je oblačenje u pitanju. Suprug Dragan je u tome vešto prati. Nikad ga nećemo videti nedoteranog, što je, složićete se sa mnom, za svaku pohvalu. Po mom mišljenju oni zaslužuju najvišu ocenu – naglasila je jedina dama u žiriju i dodala da joj se posebno dopao stil Jasmine Dologušin, direktorke Kaštela Ečka, koja svojom energijom pleni što prenosi na svoj stil odevanja.
Goran Fijat, Goran Bregović, Jasmina Dologušin, Snežana Vučurević, Dejana Tucić, Sanja Cvrkota i Vanja Lučić dobili su prosečnu ocenu četiri, dok je Bojana Begović ocenjena srednjom ocenom tri. Budite na oprezu, modna policija nastavlja potragu.

I. ISAKOV