NA „MENADŽERIJADI” U BUGARSKOJ: Dva zlata, srebro i bronza

 Studenti Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin“ su bili učesnici ovogodišnje Menadžerijade i ekonomijade”, koja јe održana u Albeni, u Bugarskoj, od 8. do 12. maja. Ove godine na takmičenjima je učestvovalo više od 1000 studenata iz regije. Takmičili su se u šest sportskih disciplina: fudbal, košarka (muškarci i žene), odbojka (muškarci i žene), šah (muškarci i žene) te stoni tenis (muškarci i žene). Studenti su se takođe takmičili u kvizu znanja, studijama slučaja i rasprave.

menadzerijada 2

Kako su nam rekli Dragan Lazić, predsednik i Velibor Premčevski, potpredsednik Studentskog parlamenta, ostvareni su dobri rezultati – dva zlata, jedno drugo i jedno treće mesto.

Rukomet – 1 mesto: Marko Gaćinović, Petar Vojnović, Marko Trninić, Nikola Nikolić, Nikola Mandić, Žarko Grujić, Luka Petrović i Marko Šaru. U stonom tenisu – dubl, prvakinje su Ružica Popov i Svetlana Cicmil.

menadzerijada 3

U odbojci za žene, sjajno drugo mesto su osvojile Marija Ivković, Milena Spasojević, Marijana Praštalo, Tatjana Savović, Aleksandra Savić, Jelena Zubac i Dunja Kaćanski.

Fudbal – 3. mesto Nikola Brkić, Danilo Smolović, Nenad Kulić, Dušan Furtula, Velibor Premčevski, Radovan Ninić i Ognjen Dučić.

M.B.