NA „PUPINU” : Svečano dodeljene diplome

Uz himnu Gaudeamus, studentima Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin” Univerziteta u Novom Sadu, danas su svečano uručene diplome. Diplome je, ovom prilikom, dobilo 244 studenta osnovnih akademskih studija.

Studentima se obratila dekanka prof. dr Dragica Radosav, a prisustvovali su i prodekani Dijana Karuović, Branko Markoski i Vasilije Kovačev. U ime studenata, svečano obećanje dao je Nebojša Tatomirov.

– Izuzetna je čast biti dekan na fakultetu na kome studenti ostvaruju visok prosek, osvajaju nagrade na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima, koji su inovatori i pronalazači. Vrata Fakulteta uvek su otvorena našim studentima, a želim da u svojoj radnoj karijeri pokažu znanje koje su ovde stekli – rekla je prof. dr Dragica Radosav.

Po studijskim programima, nagrađeni su najbolji studenti: Tamara Zorić, menadžment informacionih tehnologija, Danijela Markov, industrijsko inženjerstvo u eksploataciji nafte i gasa, Dragana Ćulum, odevna tehnologija, Marija Nedić, mašinsko inženjerstvo, Viktorija Filipov, inženjerski menadžment i Srđan Stanišić, informaciona tehnologija.

Tamara Zorić i Marija Nedić su tokom studiranja ostvarile prosečnu ocenu – deset.

M.B.studenti-foto-jovan-njegovic-drndak-1 studenti-foto-jovan-njegovic-drndak-2 studenti-foto-jovan-njegovic-drndak-3 studenti-foto-jovan-njegovic-drndak-4 studenti-foto-jovan-njegovic-drndak-5 studenti-foto-jovan-njegovic-drndak-6 studenti-foto-jovan-njegovic-drndak-7