NAJAVA DOGAĐAJA

„BRAČNI PREVRTLJIVCI”
Predstava „Upoznaj mog tatu” zakazana za 10. jul, u 21 čas, u Amfiteatru Kulturnog centra otkazuje se zbog bolesti glumice. Umesto navedene biće izvedena pozorišna komedija „Bračni prevrtljivci”. Igraju: Olga Odanović, Sonja Knežević i Miloš Đorđević. Karte se prodaju na biletarnici KC-a od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 700 dinara. Kupljene karte za predstavu „Upoznaj mog tatu” važiće i za predstavu „Bračni prevrtljivci”. U slučaju da posetioci sa kupljenim kartama ne žele zamenu, novac će biti vraćen. Kontakt telefoni: 023/566-712 i 063/562783

PREDSTAVA „INDIGO”
U nedelju, 12. jula u 21 čas u Amfiteatru KC-a biće izvedena više puta nagrađivana predstava dramskog studija „CEKOM” „Indigo”. Autorsko je delo grupe Zrenjaninaca i nastala je kroz proces, primenom kreativnog dramskog metoda. Ulaz je besplatan.

FILMSKI FESTIVAL „SLOBODNA ZONA”
U toku jula u KC-u održaće se 14. Turneja filmskog festivala „Slobodna zona”. Filmovi će se prikazivati svake srede i četvrtka od 21 čas u maloj sali KC-a. U četvrtak, 9. jula, na programu je film „Alis i gradonačelnik”, u sredu, 15. jula, „Okrug”, a u četvrtak, 16. jula „Stig Laršon: Čovek koji se igrao vatrom”. Ulaz je besplatan.

BANATSKA BAJKA
U Gradskoj bašti u toku je Banatska bajka, a programi se održavaju prema sledećem rasporedu. U četvrtak, 9. jula, od 18 časova „Sovice mudrice” priređuju radionicu, u 19 časova nastupa Plesni studio „Fri dens”, a od 21 čas je projekcija filma „Korito-avantura u svemiru” (sinhronizovani). Vokalna solistkinja Milica Dosković sa gostima nastupa u petak, 10. jula od 20 časova. Za dobru zabavu u subotu, 11. jula, od 20 časova, zadužen je Bid Bend „Gagić i prijatelji”. Zrenjaninska kritična masa promoviše biciklizam u nedelju, 12. jula od 20 časova. Ponedeljak, 13. jula u 20 časova sluša se „Muzika svih generacija” – prof. Ivica Petrov i Đorđe Damjan sa gostima. Udruženje ljubitelja vina „Sveti Martin” Mužlja i Duo „Hend meid” zakazali su druženje za utorak, 14. jul u 20 časova. Književna Omladina Srbije – predstavljanje autora, KK „Duško Trifunović” Kikinda i pesnici iz Zrenjanina, Novog Bečeja, Prijedora i Žitišta – sećanje na pesnika Bogdana Bogdiju Kukolja biće održano u sredu, 15. jula od 20 časova. Od ponedeljka, 13. jula, projekcije filmova će se održavati u Amfiteatru KC-a.
Ovog ponedeljka na repertoaru je film „Otrovna ruža”.