NAJAVE DOGAĐAJA

PROGRAM „ZELENOG ZVONA”
U Pozorišnom klubu „Zeleno zvono” u četvrtak, 31. decembra, najavljen je Doček u podne sa bendom Jam Factory, a u petak, 1. januara, DJ Fanatic i muzika 70-tih i 80-tih. U subotu, 2. januara, nastupa ABBA Tribute Band, a u nedelju, 3. januara, dolazi pank rok bend „Dža ili bu”. Ovim koncertima, na izmaku stare i početku nove godine, „Zeleno zvono” najavljuje obeležavanje 25 godina postojanja, u 2016.

RADNO VREME MUZEJA ZA PRAZNIKE
Izložbeni salon Narodnog muzeja Zrenjanin radiće u četvrtak, 31. decembra, od 9 do 13 časova, a u petak i subotu, 1. i 2. januara, biće zatvoren. U ponedeljak i utorak, 4. i 5. januara, radno vreme je od 9 do 13 časova i od 14 do 19. Sledećeg četvrtka, 6. januara, radno vreme je od 9 do 13 časova a u petak, 7. januara, biće zatvoreno. Stalna postavka je otvorena za posetioce, u četvrtak, 31. januara, od 8:30 do 13 časova. Zatvorena je u petak i subotu, 1. i 2. januara. Radno vreme je u ponedeljak i utorak, 4. i 5. januara, od 8:30 do 18:30 časova. Zatvoreno je sledećeg petka, 7. januara.

EKOLOŠKA IZLOŽBA
Izložba „Energija za održivi svet” biće otvorena u petak, 8. januara, u 19 časova, u holu Kulturnog centra u Zrenjaninu. Povod je Francusko-srpski mesec nauke, a organizator Francuski institut u Srbiji, u saradnji sa Osnovom školom „Dr Jovan Cvijić” i Kulturnim centrom Zrenjanina. Biće postavljeno dvadesetak panoa na francuskom i srpskom jeziku. Cilj izložbe je podsticaj na aktivnost vezanu za obnovljive izvore energije.

BADNjE VEČE U „ZVONU“
Badnje veče u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“, već po tradiciji, okupiće nove optimiste, muzičare i građane. U sredu, 6. januara, u 20 časova očekuje nas dupli koncert – sastava „Omege“, koji obeležava 52 godine rada i „Melemi“, neizostavnog tamburaškog orkestra na specijalnim slavljima „Zvona“.