NASTAVLjA SE AKCIJA „PEŠAČIMO – PLANINARIMO” KLUBA PLANINARA „ZRENjANIN”

Sledeće nedelje izlet do Subotičke peščare

U organizaciji Kluba planinara „Zrenjanin”, nastavlja se akcija „Pešačimo – planinarimo”. U nedelju, 8. maja, odredište će biti – Subotička peščara. Skup učesnika je u 6 časova na parkingu ispred Ruske crkve (stara pijaca), a povratak je u kasnim večernjim časovima.
Po rečima predsednika kluba Milana Milojevića, pešačiće se po šumama Subotičke peščare, markiranom stazom u dužini od 15 kilometara. sa vodičem Aleksandrom Milojević (tel. 064/1987155). Za naprednije učesnike moguće je organizovati pešačenje od 27 kilometara. U slučaju dovoljnog broja zainteresovanih, na izlet će se ići mini busom od 20 mesta. Cena prevoza je 800 dinara za mini bus od 20 mesta, a akontaciju od 300 dinara treba uplatiti na redovnim sastancima kluba utorkom, najkasnije do 3. maja, u Makedonskoj 11 od 19 do 20 časova.
– Pozivamo sve ljubitelje prirode i zdravog načina života da nam se pridruže. Treba obuti odgovarajuću obuću. Takođe, u rancu treba poneti vodu i užinu – kaže Milan Milojević (tel. 062/264-970), koji je ujedno i organizator ove akcije.
A. B.

Opširnije u štampanom izdanju