NEMAČKI PRODAJNI LANAC „LIDL“ I U ZRENJANINU: Gužve na otvaranju

Diskontni lanac „Lidl“ otvorio je danas u osam časova prodavnicu i u Zrenjaninu, u ulici Pere Dobrinovića 37, istovremeno puštajući u rad prodavnice u 12 gradova u Srbiji.

Veliki broj sugrađana od ranog jutra čekao je u redovima da bi pazario u „Lidl“ supermarketu, a otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Čedomir Janjić.

Zrenjanin - Presecanje vrpce - gradonačelnik Čedomir Janjić i predstavnici Lidla

Prodavnice ovog diskontnog lanca radiće svakog dana u nedelji od 8 do 22 časa. Svim potrošačima na raspolaganju je veliki parking, čije je korišćenje besplatno. Neki od „Lidlovih“ brendova koji se od danas mogu kupiti u Srbiji jesu „Finkare“, u okviru kojeg se proizvodi i najprodavanija „Lidlova“ mlečna čokolada, zatim konditorski proizvodi „Sondej“, hrana za bebe „Lupilu“, kozmetika „Sien“ i drugi.

Ponudićemo „Lidl“ brendove, sveže voće, povrće, peciva iz naše pekare, više od 350 proizvoda domaćih proizvođača – rekao je generalni direktor ove kompanije za Srbiju Tomislav Šapina, na centralnom otvaranju prodavnica u Beogradu.

Akcijske ponude u ovom trgovinskom lancu počinju četvrtkom i ponedeljkom. Specifičnost „Lidla“ jeste da su cene istaknute iznad proizvoda na koje se odnose.