NOVA GODINA NAM KORAČA: Doček na trgu uz muziku i vatromet 

Grad Zrenjanin organizuje doček Nove 2017. godine na Trgu slobode. Uz ponoćni vatromet, Nova 2017. godina stiže u naš grad uz zvuke domaćih muzičara – „Abba Real Tribute Band” brinuće o raspoloženju prisutnih sugrađana.
Zabava na otvorenom počinje u subotu, 31. Decembra, u 22.30 časova , uz grupu „Plus old hits”.
„Grad otvorenog srca” naziv je programa koji će biti održan u Kulturnom centru Zrenjanina u petak, 30. decembra, u 18 časova.
Dečji mjuzikl u okviru ovog programa, „Žurka snova – stiže nam Nova” uvod je u novogodišnju atmosferu, a ulaz za najmlađe sugrađane i njihove roditelje je besplatan.
Tačno u podne, poslednjeg dana stare godine, u subotu, 31. decembra, na Trgu slobode počinje ukrašavanje jelki, druženje koje je takođe postalo tradicija. Devojčicama i dečacima će se u kićenju pridružiti i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.
U programu koji će toga dana pratiti kićenje učestvovaće Dečji hor „Supernova”. Članovi Centra za kreativno odrastanje CEKOM izvešće najnoviju predstavu „U potrazi za Deda Mrazom”.
A prvog dana Nove godine gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić posetiće Porođajno odeljenje Opšte bolnice „Đorđe Joanović” i prvorođenim bebama u 2017. godini uručiti darove grada.
B.Jajić