NOVA SPORTSKA PUBLIKACIJA: Odbojkašice ponos Zrenjanina

Nenad Jonjev, zrenjaninski sportski novinar, napisao je publikaciju MD ponos Zrenjanina” koja je javnosti predstavljena juče u Kulturnom centru. Autor je istakao da je njegovo delo posvećeno ulasku ekipe odbojkašku Super ligu, što je najveći uspeh kluba koji postoji 13 godina. U knjizi je rečju i fotografijama predstavljen put MD Zrenjanina do titule u Prvoj ligi I plasmana u elitu, a objavljeni su i razgovori sa igračicama, predstavnicima uprave kluba, trenerima i sponzorima.

– Odbojkašice, stručni štab i uprava kluba su pokazali da je u sportu sve moguće, da se upornošću, velikom željom, timskim duhom i kvalitetom postižu vrhunski uspesi. Ali, ulazak u elitu nije kraj, ove sezone naše odbojkašice će obezbediti izlazak na evropsku scenu, što je dodatni dokaz njihovog kvaliteta – istakao je, između ostalog, Nenad Jonjev.

Na prezentaciji su govorili još Vanja Radanović, kapitenka MD Zrenjanina, Milenko Borljin, predstavnik Proizvodnje Mile Dragić”, trener Dejan Desnica i novinar Žarko Cvetić. Publikacija je štampana na 106 stranica i sadrži 90 fotografija autora Srđana Draškovića, Ivana Pančića I Mileta Novakovića, koji je I tehnički urednik monografije. Izdavač je Kuluturni centar Zrenjanin, a knjigu je štampala GNB Zrenjanin.