NOVI USPESI ĐAKA EKONOMSKO-TRGOVINSKE ŠKOLE: Nikad više nagrada na takmičenjima

Posle velikog uspeha matematičke ekipe i pojedinačno, nagrade sa takmičenja stižu, jedna po jedna, u zrenjaninsku Ekonomsko-trgovinsku školu Jovan Trajković”. Đaci i profesori ove škole, znanjem na najlepši način predstavljaju ne samo školu, već i naš grad.

Na republičkom takmičenju iz računovodstva, održanom ovog vikenda u Zaječaru, učenica Dragana Drinić, odeljenje četvrto jedan, smer ekonomski tehničar, osvojila je prvo mesto. Mentorka je profesorka ekonomske grupe predmeta Jovanka Radlovački. Dragana kaže da voli računovodstvo, da joj je zanimljivo, a najdraže joj je što je svojoj školi donela ovo prestižno priznanje.

U rešavanju studije slučaja”, takmičenju koje podrazumeva dobro znanje iz više oblasti, Zrenjaninci su opet blistali. U organizaciji Univerziteta Singidunum”, na takmičenju koje je nedavno održano, prvo mesto dele dve ekipe iz zrenjaninske Ekonomsko-trgovinske škole! Mentor je profesor ekonomske grupe predmeta Željko Farkić. Jednu ekipu činile su Bojana Đurić i Una Vuletić, učenice trećeg tri, smer finansijski administrator. U drugoj ekipi bile su Dragana Ilišković, Sandra Bagljaš i Srđan Marković, treće jedan, ekonomski tehničar.

Takođe na takmičenju studije slučaja, ali u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Subotici, učenice Kristina Bucu – četvrto tri finansijski administrator i Katarina Bucu, četvrto pet, turistički tehničar, osvojile su prvo mesto. Njihov mentor je profesorka ekonomske grupe predmeta Vesna Subu.

Svima čestitam i ne mogu da vam opišem koliko sam ponosna. Sigurno je da smo ovog proleća među najuspešnijim ekonomskim školama u Srbiji. Biti prvi u tako jakoj konkurenciji, zaista zaslužuje našu pažnju i divljenje – rekla je direktorka škole Dragoslava Gološin.

M. Bečejac

Foto: J. D. Njegović

za objavljivanje (2)

za objavljivanje (3)

za objavljivanje (4)