ZAVRŠEN PRVI CIKLUS NAGRADNOG KVIZA U LISTU „ZRENJANIN“: Izvučeni srećni dobitnici

Danas u podne u restoranu „Renesansa“ izvučena su imena dobitnika nagradnog kviza koji u zajedničkoj akciji organizuju Turistička agencija „Karavan“, restoran „Renesansa“, dvorac Kaštel Ečka i list „Zrenjanin“. Nagrade su dva ručka ili večere u restoranu „Renesansa“ po izboru dobitnika, večera za dve osobe u restoranu Kaštel Ečka i panoramsko razgledanje grada uz pratnju stručnog vodiča u kojem će uživati trideset naših sugrađana koji su poslali nagradni kupon. Nagrade su izvlačili Vlado Dašić, vlasnik agencije „Karavan“, Natalija Palinkaš Dacin, vlasnica „Renesanse“ i Tatjana Skrlatović, menadžerka restorana Kaštel Ečka.

Imena svih nagrađenih dobitnika biće objavljena u listu „Zrenjanin“.

– Ovo je bio pokušaj da malo više razgovaramo o receptivnom turizmu i turističko-ugostiteljskoj ponudi u našem gradu. Zato smo uključili i ova dva renomirana restorana za koje možemo reći da su nosioci najkvalitetnije i najbolje usluge. Agencija „Karavan“ je putovanja dodeljivala u saradnji sa listom „Zrenjanin“ u prethodnom periodu, a nadamo se i u buduće. Ovim izvlačenjem završili smo prvi krug, a uskoro najavljujemo i drugi u kojem ćemo organizovati nove akcije, koje će biti začinjene najboljim ponudama u gradu – izjavio je Dašić.

za objavljivanje (12)

Restoran „Renesansa“ koji se nalazi u samom centru grada proširio je svoju ponudu i umesto jedne dodelio dve nagrade.

– Ono što restoran izdvaja u odnosu na ostale ugostiteljske objekte svakako je ponuda hrane, gde se akcenat stavlja na odličnu ponudu bifteka i morske ribe. U mogućnosti smo da pored redovne ponude organizujemo poslovne ručkove, rođendane i druge proslave. Nadam se da će srećni dobitnici nagrade uživati u našoj ponudi – kaže Natalija Palinkaš Dacin.

M.Malbaški

(Opširnije u štampanom izdanju)

za objavljivanje (10)

za objavljivanje (11)