OBAVEŠTENJE POVODOM ZRENJANINSKOG POLUMARATONA: Automobile ostaviti na parkingu

Povodom četvrtog Zrenjaninskog polumaratona u nedelju, 6. oktobra, na snazi će biti privremena i potpuna obustava saobraćaja, saopštava Atletsko-rekreativni klub „Petrovgrad“, organizator manifestacije.

Od 10 do 14 časova saobraćaj će biti obustavljen u sl. ulicama: Svetosavska, Nemanjina, Slobodana Bursaća, Saveznička, Petefijeva, Obilićeva, Obala Sonje Marinković, Subotićeva, Narodne omladine, Zmaj Jovina, Đure Jakšića, Marka Oreškovića, Pančevačka, Despota Stefana, Dr Laze Kostića, Dositeja Obradovića, Koče Kolarova i Vojvode Petra Bojovića. Saobraćaj će regulisati policijski službenici i volonteri manifestacije. Organizatori Zrenjaninskog polumaratona mole građane za razumevanje i poručuju da će nedelju biti lepa i sunčana, te da je svi mogu iskoristiti za šetnju, a automobile ostaviti na parkingu.

Podsetimo, četvrti po redu Zrenjaninski polumaraton počinje u nedelju, 6. oktobra, u 11 časova, ispred gradske kuće. Na osnovu dosadašnjih prijava, očekuje se da će zrenjaninskim ulicama trčati oko 800 učesnika – među njima 170 sugrađana, kao i trkača iz Rumunije, Bosne i Hercegovine, Italije, Makedonije, Crne Gore.
Održaće se polumaraton (21,1 kilometar), zatim trka zadovoljstva (7 kilometara) kao i štafetna trka (3 puta 7 kilometara). Prijave će biti moguće i na dan trke od 8 do 10 časova. Kotizacija je 1.600 dinara.

M.M.