ODBOJKAŠICE MD ZRENjANINA UOČI STARTA SEZONE

Kondicija pa lopta

U prisustvu članova uprave kluba na čelu sa predsednikom Goranom Kravarušićem, šef struke MD Zrenjanina, Dejan Desnica, u ponedeljak, 1. avgusta, odradio je prvi trening sa odbojkašicama, a u sklopu priprema za što bolji nastup u Super ligi.
Među prvotimkama MD Zrenjanina novajlije su Sara Pavlović, bivši korektor Kraguja iz Kragujevca i tehničarka Ana Brđović koja je došla iz Crvene zvezde. Pred početak priprema ekipi se pridružila i Tamara Đurđević iz Sremske Mitrovice koja igra na poziciji primača. Pripreme su počele još i za Anu Sarić kao i Teu Terzijevsku koje su u prošloj sezoni bile u kombinaciji za prvi tim. Prvoj ekipi su priključene i juniorke Bojana Papak i Marijana Praštalo.
Na prvim treninzima uz ekipu je bio i novi trener kadetske i juniorske ekipe Zoran Veselinov, koji je nekad bio uz prvu ekipu MD Zrenjanina.
– Ova okupljanja koristim za kondiciju i testiranje, igračice polako uvodimo u trening sa loptom. Prvom timu je priključeno nekoliko mladih igračica, atmosfera je odlična i sve za sada protiče u najboljem redu- ističe prvi trener Dejan Desnica.
Ž.Cv.