ODIGRANA PRVA FINALNA UTAKMICA KUPA FUDBALSKOG SAVEZA GRADA ZRENjANINA, REVANŠ 5. MARTA

Krajina ubedljivo slavila u Mihajlovu
Fudbaleri Krajine iz Krajišnika su u prvoj finalnoj utakmici Kupa Fudbalskog saveza grada Zrenjanina (FSG) u Mihajlovu savladali domaći MSK rezultatom 0:3. Gosti su poveli u poslednjem minutu prvog poluvremena golom iz penala, a strelac je bio David Kukolj. U 67. minutu vođstvo je udvostručio Marko Pejin, a konačan rezultat postavio je Slobodan Stojić u 75. minutu.
Domaći su ozbiljno shvatili ovaj susret, igrali su agresivno, ali je ipak do izražaja došao kvalitet i iskustvo Krajine koja nastupa u višem rangu takmičenja od MSK-a. Fudbaleri iz Mihajlova nisu bili zadovoljni odlukom sudije kada je dosudio penal. Ispostavilo se da je taj gol odredio konačnog pobednika susreta.
Bilo je ovo prvi put u istoriji da su se u zvaničnom meču sastali MSK i Krajina. Mihajlovčani su nakon prvog susreta daleko od prilike da prvi put osvoje Kup. Krajina je do sada jednom bila pobednik ovog takmičenja i po svemu sudeći bliža je osvajanju pobedničkog pehara. Revanš će se igrati u Krajišniku 5. marta, a meč počinje u 14 časova.

N. M.