ODRŽAN KOMEMORATIVNI SKUP POVODOM SMRTI GORANA STARČEVIĆA: Opaka bolest odnela dragog prijatelja

Diplomirani inženjer za razvoj mašinstva, v.d. direktora JKP „Pijace i parkinzi“ i predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, Goran Starčević, preminuo je 23. marta u Novom Sadu od posledica korona virusa.
U Kulturnom centru održana je komemoracija kako bi se odala počast preminulom. Ceremoniji su prisustvovali porodica, prijatelji i članovi Fudbalskog saveza Zrenjanina, a prisutnima su se obratili Boba Grujić, Čedomir Janjić i Saša Bogićević.
– Opaka bolest odnela je našeg dragog prijatelja. Odgovoran i posvećen, negovao je poseban duh i vedrinu zbog čega je bio omiljen u društvu. Goranu nikada nisu bili strani izazovi, novi zadaci i hvatanje u koštac sa problemima. Uvek je imao viziju. Pokušaćemo da sve što smo zajedno započeli ostvarimo i na taj način ti se odužimo – obratio se Čedomir Janjić, predsednik Skupštine Grada.
Kao upornog, vrednog, duhovitog i punog razumevanja, seća ga se Saša Bogićević, potpredsednik Stručne organizacije sudija Fudbalskog saveza Zrenjanina. Dodaje da je pod njegovim rukovodstvom Savez postao stabilna institucija.
– Bio je veliki gurman i voleo je da zapeva. Fudbal mu je bio velika ljubav i strast, a u Savez je doneo novu energiju i na svim nivoima uneo red, rad i mir – rekao je Bogićević.
Goran Starčević rođen je u Zrenjaninu 1979. godine, gde je završio osnovnu i srednju školu, a nakon završetka studija radio je u privredi, u privatnom i javnom sektoru.
Tokom rada u javnom sektoru bio je šef kabineta gradonačelnika, pomoćnik direktora za tehničke i opšte poslove u ZZ „Bratstvo i jedinstvo” Novi Itebej, direktor JP „Radio Zrenjanin”, direktor JKP „Zrenjaninska objedinjena naplata”, kao i izvršni direktor JKP „Pijace i parkinzi”. Bio je istaknuti sportski radnik, predsednik Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine
Pored toga bio je i rezervni oficir Vojske Republike Srbije.

J.Š.