„OPEL ĆIRKOM“: Kandidati za predstojeći Sajam automobila u Beogradu

„Opel Ćirkom”, u susret beogradskom sajmu koji počinje sledećeg petka, svojim klijentima nudi specijalne akcije kojima su obuhvaćeni modeli „opel korsa indžoj“, „opel astra sedan“ i „opel meriva“.
Uz posebne cene i odlične popuste, „Ćirkom” je doneo odluku da uz svakog „opel” kandidata pokloni i zadnje parking senzore kako bi sigurnost u vožnji bila na još većem nivou.
Za vreme sajamske kampanje, zainteresovani kupci mogu odabrati bilo koji model iz prodajnog asortimana „Ćirkoma“ i očekivati sjajne uslove kupovine i popuste.
– Sajam automobila je idealna prilika da se vernim kupcima pruži mogućnost kupovine „opel“ vozila na najlakši i najbolji mogući način – poručuju u „Opel Ćirkomu”.
Dolaskom u prodajni salon „Ćirkoma“ klijenti uz minimalnu dokumentaciju i u rekordnom roku dobijaju odgovor da li im je odobreno finansiranje za kupovinu vozila u okviru „opel“ finansiranja. Ukoliko je pozitivan odgovor, uplaćuje se učešće i odvozi odabrani automobil, što predstavlja najjednostavniju kupovinu ikada.
Za već postojeće vlasnike „opel” vozila, „Ćirkom“ je spremio akciju besplatne kontrole stepena hlađenja klima uređaja u „opel“ i „daevu“ vozilima kao i stanja freona u sistemu.
– Ukoliko se utvrdi da u sistemu postoje gljivice koje prouzrokuju vrlo neprijatan miris u kabinskom prostoru, za samo 1900 rsd možemo očistiti i dezinfikovati kompletan sistem klimatizacije, te očistiti cevi klima uredjaja- kažu u „Opel Ćirkomu”.
Oni su pozvali i čitaoce lista „Zrenjanin” da posete „opel” štand na sajmu automobila i da prisustvuju premijeri nove „opel insignie” ali i da pogledaju ostale modele koji će biti izloženi.
Za sve informacije dostupni su brojevi telefona 023/3150-000, 063/560-607.
S.V.