„OPEL ĆIRKOM“: Na Sajmu automobila u Beogradu

Kompanija „Opel” je na sajam automobila u Beogradu došla vrlo ambiciozno. Predstavljena je nova „opel insignia”, automobil koji je i najzahtevnije klijente ostavio bez daha i komentara.
– Takođe, srpskom tržištu predstavljena je i redizajnirana „opel zafira”, nove „opel astru K” i „moka X”, a  podsetili smo naše kupce i klijente na prelepu „astru sedan” koja ima neverovatno dobru akcijsku cenu. Prezentovana je i „opel korsa” u posebnom „indžoj“ paketu koji ima cenu nižu za više od 1.000 evra – ukazali su u „Opel Ćirkomu“ na neke od novosti predstavljene na sajmu automobila u Beogradu, a koji je posetilo nekoliko stotina hiljada posetilaca.
U „Ćirkomu“ su ukazali na jednu od zanimljivosti na sajmu, vrlo primamljivu kupcima, a to je „opel” finansiranje u kojima su klijenti oslobođeni plaćanja kamate na 36 meseci ili posebna ponuda u saradnji sa Rajfajzen lizingom, takozvani „opel” lizing, gde kamata iznosi svega 2,49 odsto, a kupci na poklon dobijaju poklon platnu karticu Rajfajzen banke sa 10.000 dinara koju mogu da koriste kako god požele.
– Sve ove pogodnosti klijenti mogu da iskoriste i u prodajnom salonu „Opel Ćirkoma” u novoj industrijskoj zoni „Jugoistok”. U njoj je dopremljeno preko 15 automobila spremnih za isporuku odmah, a spremljeno je i oko 60 različitih automobila koji su parkirani u centralnom carinskom skladištu i za koje je rok isporuke pet do sedam dana od dana uplate – saopštili su u ovom zrenjaninskom salonu automobila.
Posebno iznenadjenje pripremljeno je za sam kraj sajma za sve klijente koji se odluče za „opel astru sedan” i „opel korsu indžoj”, a do kraja marta validna je i specijalna akcija gde su uštede i pogodonosti neverovatne.
U „Ćirkomu“ su pozvali i sve čitaoce lista „Zrenjanin“ da dođu i posete njihov salon u narednom periodu, jer će biti u mogućnosti da premijerno pogledaju novu „opel moku X“.
Za sve informacije dostupni su brojevi telefona u „Opel Ćirkomu”: 023/3150-000 i 063/560-607.
S.V.