OTVOREN STUDIO BELE TEHNIKE „GORENJE“ : Kućni aparati, kuhinje po meri, pokloni

Naši sugrađani od danas imaju priliku da po izuzetno povoljnim cenama i uz veliki broj akcija nabave kvalitetnu belu tehniku i kuhinje poznate slovenačke robne marke „gorenje”.

Predstavništvo koje je otvoreno nalazi se u Nemanjinoj 18, na uglu sa Bulevarom Milutina Milankovića i prvo je u gradu, a šesnaesto u Srbiji.

Takođe, u ovom salonu kupci će moći, da pored ponuđenih, kupe i kuhinje po meri specijalno dizajnirane prema njihovim željama i dimenzijama. „Gorenje” kao poznata marka dosta ulaže i u dizajn svojih proizvoda u saradnji sa svetskim brendovima, a svojim cenjenim kupcima nudi velik broj pogodnosti kao i kupovinu na rate.

DSC_0815_resize

– „Gorenje” studio koji je otvoren danas u Zrenjaninu predstavlja maloprodaju brenda „gorenje”, gde se na jednom mestu mogu pronaći svi aparati i kuhinje, tačnije to je mesto gde našim kupcima maksimalno olakšavamo i pojednostavljujemo kupovinu kvalitetne robe. Već danas smo započeli sa akcijama, a ono što je do subote aktuelno je 10 odsto popusta na velike kućne aparate i 15 odsto popusta na male kućne aparate. To nije sve, za prvog kupca kuhinje „gorenje” obezbedili smo poseban poklon i to će biti specijalno iznenađenje. Sledeće nedelje, takođe, nastavljamo sa akcijama i poklonima i pozivamo Zrenjanince da nas posete – istakao je Goran Sorak, direktor marketinga u ovom studiju.

DSC_0820_resize DSC_0825_resize

Na pitanje šta od kućnih aparata mogu da ponude našim sugrađanima, Sorak izdvaja:

– Znamo da u Zrenjaninu postoji problem sa vodom, tako da smo uz svaku veš mašinu i mašinu za sušenje obezbedili i poklon neutralizator vodenog kamenca koji svakako produžava vek aparata – kaže Sorak.

M.Malbaški

Foto: Jovan Njegović Drndak

DSC_0841_resize