OTVORENA PRVA RUSKA BILJNA APOTEKA U ZRENJANINU: Kutak prirode

U Pupinovoj ulici broj 11, nedavno je otvorena ruska biljna apoteka „Eko zona“, gde se, kako kažu u ovoj trgovini, mogu naći prirodni preparati za očuvanje zdravlja, održavanje lične i higijene doma, kako ruskih tako i domaćih proizvođača.
„Eko zona“ u svojoj ponudi ima ruske šampone i balzame za kosu, šampone sa hidrolatima, zatim losione protiv seboreje i peruti kao i losione za rast i protiv opadanja kose.
Kreme, organska ulja, puteri i bio-serumi za negu normalne, suve, masne i problematične kože kao i antiridi, pilinzi i maske za lice, zajedno sa melemima i losionima protiv akni i bubuljica, čine još jedan segment ponude biljne apoteke „Eko zona“.
– „Biočaga“, „biodihidrokvercetin“, „altajski mumio“, „mačija kandža“, „aminalon“, „apitoks forte“, „feminorm“, „toksfajter“ i „svjatodar“ neki
su od proizvoda ruske fitofarmacije koji pomažu pri detoksikaciji organizma i jačanju imuniteta, olakšavajući tako borbu sa mnogim oblicima najrazličitijih bolesti od psorijaze i ekcema, kardiovaskularnih oboljenja, bolesti jetre i organa za varenje, oboljenja tiroidne žlezde do problema u menopauzi, bolesti prostate i dijabetesa – kažu u „Eko zoni“.
U ponudi su i ruski i domaći čajevi, čija je svrha, kako se navodi, da pomognu u rešavanju viška kilograma, peska i kamena u bubregu i žuči, zatim problema sa cistama i miomima i infekcijama urogenitalnog trakta kao i u prevazilaženju nesanice i anksioznosti.

U „Eko zoni“ po akcijskim cenama mogu se naći preparati sa srebrnom vodom za pranje posuđa, voća i povrća, dečijih igračaka, cucli i flašica, bio-sapuni za ruke, telo i intimnu higijenu kao i hipoalergijski gelovi za pranje veša.
„Eko zona“
nudi i popust od 20 odsto na sve zakazane preglede kod Tanje Bakrač u Edukativnom centru i savetovalištu „Kapilar“.


L.Z.