OTVORENO KLIZALIŠTE U AVIV PARKU

Klizalište u Aviv Parku otvoreno je danas, i već od 10 časova svi ljubitelji klizanja mogu da uživaju u čarima jedne od omiljenih zimskih zabavnih aktivnosti. Klizalište će raditi svakog dana od 10 do 22.30 časova, a cena karte za jednoiposatni termin je 150 dinara, uz gratis iznajmljivanje klizaljki.
-Zabava na ledu može da počne, i klizalište zvanično otvara zimsku sezonu zabave u Aviv Parku. Pripremamo i druga iznenađenja sa iskrenom namerom da ritejl park postane omiljeno mesto, kako za povoljan šoping, tako i za druženje sa prijateljima- rekla Danka Gladović direktorka marketinga kompanije „Aviv Arlon“.
Podsećamo da je u toku i nagradna igra „Aviv Park novogodišnjih želja”, a prva nagrada – Nova godina u Lisabonu za dvoje, izvlači se već u nedelju, 13. decembra.
Sve što je potrebno za učešće u nagradnoj igri jeste da se račun sa minimalnim iznosom od 500 dinara iz neke od radnji Aviv Parka, na čijoj poleđini je potrebno napisati ime i prezime i broj telefona, ubaci u posebno označenu kutiju.
Nagrade su Nova godina za dvoje u Lisabonu i na Sardiniji, kao i nagradni vaučeri za kupovinu u Aviv Parku, u iznosu od trideset, pedeset i sto hiljada dinara.
N.Z.