„PERSU“ DEČJI PROGRAM ZA „DANE PIVA“: Predstave, radionice i žurke

Gimnazijska ulica u centru grada tradicionalno će biti pretvorena u ulicu „PerSu“ kišobrana, gde ova kompanija organizuje program za decu od četvrtka, 29. avgusta, do subote, 31. avgusta.

U četvrtak, 29. avgusta, od 19 časova počinje predstava „Ovde nešto nije u redu“, a zatim sledi radionica „Iskakalica“. U 20 časova održava se karaoke žurka, a od 20.30 predstave „Tri praseta“ i „Ivica i Marica“. Zatim sledi „Big Ben“ edukativna radionica.

U petak u 19 časova posetioci će moći da se upoznaju sa tehnikama popularne borilačke veštine kapoera. U 19.30 počinju predstave „Priča o dobrom zmaju koji malo muca“ i „Avantura prijatelja“. U 20 časova se održava predstava „Snežana i začarana jabuka“.

Najveće iznenađenje spremno je za subotu, 31. avgust, kada će svi ljubitelji fudbala od 18 do 20 časova biti u prilici da provedu sportski dan sa poznatim jutjuberom Đotom. Sadržaji su besplatni i namenjeni različitim uzrastima. Ovo je još jedan poklon trgovinskog lanca „PerSu marketi“ svima koji posete manifestaciju „Dani piva“ u potraza za dobrim kulturnim sadržajem – poručuju u ovom trgovinskom lancu.

Pored „PerSu“ dečje ulice, bogat program pripremljen je i u Plankovom parku kod Kulturnog centra, pod nazivom Zabavilište u parkiću plankiću, gde će svakog dana, počevši od utorka, 27. avgusta, pa sve do nedelje, 1. septembra, tokom celog dana mališani moći da učestvuju u raznim sportskim i edukativnim radionicama.

L.Z.