POČEO JE PRAZNIČNI NAGRADNI KVIZ LISTA „ZRENJANIN”: Butik „Kockica” pripremio je paketiće za decu

Vlasnice uspešne radnje „Kockica“, Zorica Živanov i Daniela Ilić, neguju njihov mali butik u centru Zrenjanina, koji se nalazi u Gimnazijskoj 17. Na zahtev  mnogobrojnih i stalnih kupaca koje vole kvalitetne domaće i strane brendove, obogatili su prazničnu ponudu i garderobom za bebe i tinejdžere (od 0 do 16).

Butik „Kockica” će srećnim dobitnicima uručiti dečje paketiće. Inače ovaj butik uspešno posluje od avgusta 2006. godine. Robu i dalje možete kupovati jako povoljno preko sindikalnih potvrda, čekova i kartica građana.

Kontakt telfoni su 064/64-52-512 i 064/64-52-511, a možete ih potražiti i na Fejsbuku.  Dobro došli mali i veliki kupci!

 

  • Brojna iznenađenja i darovi

Počeo je novi ciklus nagradnog kviza lista „Zrenjanin” i prijatelja. Čitaoci koji ispune kupon u ovom i narednim brojevima imaju šansu da osvoje jednu od brojnih nagrada koje smo pripremili, a koje će biti predstavljene u narednim izdanjima. Nakon toga će uslediti svečano izvlačenje, a spisak učesnika biće objavljen oko Nove godine..
Da bi stekli pravo da se nađu u konkurenciji za nagradu, potrebno je da čitaoci ispune kupon koji objavljujemo i pošalju poštom na adresu lista „Zrenjanin” u Kralja Petra 2/2. Takođe, mogu ga doneti lično u Kulturni centar, u ulici Narodne omladine, na šalter malih oglasa. Srećno!