POČEO JE PRAZNIČNI NAGRADNI KVIZ LISTA „ZRENJANIN”: Kofer za putovanja od knjižare „Novosti”

Novi ciklus velikog nagradnog kviza lista „Zrenjanin” je počeo. Partner sa kojima naše novine uspešno sarađuju godinama jeste knjižara „Novosti”. Srećni dobitnik će od njih dobiti kofer za putovanje.

Više od 20 godina „Novosti” su sinonim za prodaju kvalitetne a povoljne robe raznih vrsta. U susret praznicima, knjižara „Novosti” je pripremila  veliki izbor igračaka renomiranih marki.  Kako nam je objasnila vlasnica Vera Milojević, razni sindikati se već javljaju sa narudžbinama za paketiće koje će darivati deci svojih radnika. Osim kalendara za predstojeću 2023. godinu koji su već u prodaji, izdvajamo uvek aktuelni školski program, koji čine ranci, školski pribor veoma povoljnih cena, a u ponudi su razne vrste kancelarijskog materijala.

U „Novostima” možete da fotokopirate veoma povoljno, a takođe možete plaćati i račune po najpovoljnijoj proviziji. U svim objektima kupci mogu da okušaju sreću i da kupe neku od srećki Državne lutrije Srbije. Osim radnje u Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 49 (tel. 023/528 590), „Novosti” imaju objekte na Žitnom trgu broj 4 (023/521 644) i broj 6 (023/533 438). Radno vreme knjižare je od 7.30 do 19.30 časova svakog radnog dana i subotom od 8 do 16 časova.

  • Brojna iznenađenja i darovi

Počeo je novi ciklus nagradnog kviza lista „Zrenjanin” i prijatelja. Čitaoci koji ispune kupon u ovom i narednim brojevima imaju šansu da osvoje jednu od brojnih nagrada koje smo pripremili, a koje će biti predstavljene u narednim izdanjima. Nakon toga će uslediti svečano izvlačenje, a spisak učesnika biće objavljen oko Nove godine..
Da bi stekli pravo da se nađu u konkurenciji za nagradu, potrebno je da čitaoci ispune kupon koji objavljujemo i pošalju poštom na adresu lista „Zrenjanin” u Kralja Petra 2/2. Takođe, mogu ga doneti lično u Kulturni centar, u ulici Narodne omladine, na šalter malih oglasa. Srećno!