POČEO SAJAM AUTOMOBILA U NOVOM SADU: Premijera novih vozila auto-kuće „Grand motors“

Nakon dvogodišnje pauze kompanija „Grand motors“ se vraća na Sajam automobila u Novom Sadu. Ova auto-kuća će u master hali cajma od 25. do 29. oktobra izložiti četiri brenda vozila – „ford”, „mazdu”, „volvo” i „infiniti”. Svaki od pomenutih brendova imaće po jednu sajamsku premijeru. „Grand motors“ je od svog osnivanja bio učesnik svakog Sajma automobila u Novom Sadu.

Kako najavljuju iz ove kompanije, najviše iznenađenja pripremljeno je za brend „ford”, čiji je „Grand motors“ generalni uvoznik za Srbiju. Nova „ford fiesta” će imati svoju nacionalnu premijeru upravo na ovom Sajmu. Osim toga, obezbeđene su i posebne pogodnosti i akcijske cene – „ford kuga” i „ford mondeo” od 16.990 evra i „ford fokus” po ceni od 11.990 evra. Biće omogućena i beskamatna finansiranja za fizička lica za sve modele – „fiesta 6000”, „fokus 7000”, „c maks 8000”, „kuga” i „mondeo 10000”, osim za startne akcijske modele. Takođe, kompanija „Grand motors“ je u saradnji sa Unikredit lizingom za sve kupce obezbedila kamatnu stopu od 1,99 odsto.

Brend „mazda” će premijerno predstaviti model „CX 5“, a uz svaki kupljeni primerak ovog vozila kupci će dobiti i vredan poklon. Pored toga, posebni popusti i pokloni biće obezbeđeni i za kupovinu modela M3 i M6.
U kompaniji „Grand motors“ napominju da će sajamske pogodnosti biti dostupne i nakon završetka manifestacije, i to u prodajnom salonu „Grand motorsa“ u Novom Sadu u ulici Bulevar vojvode Stepe 50.
M.M.