AKCIJA „TOPLI DINAR“ U SVIM „PERSU“ MARKETIMA: Pomoć za ugrožene sugrađane

Treću godinu zaredom, „Persu” marketi organizuju veliku akciju, u okviru koje se tokom meseca oktobra sa svakog ostvarenog računa donira jedan dinar. Ova humanitarna akcija organizuje se kako bi se prikupio novac za ogrev, za socijalno ugrožene porodice iz Vojvodine, a koji bi im se početkom novembra dostavio na kućne adrese.
Početak jeseni period je kada mnogi razmišljaju o pitanju ogreva za predstojeću zimu, a onim najugroženijima, odgovor na to pitanje nije nimalo lak. Upravo zato, „Persu” marketi u ovom periodu, sada već tradicionalno, pokreću i motivišu, kako svoje potrošače, tako i dobavljače i prijatelje akcije, kako bi se socijalno ugroženim, mnogočlanim porodicama, pomoglo da ovaj problem prebrode. Ova zrenjaninska kompanija odvajaja novac i donira sa svojih računa, a potrošači isključivo svojim brojem kupovina dodatno pomažu da se sredstava sakupi što više. Prijatelji akcije, velike kompanije koje su prepoznale važnost pomoći zajednici, ovog puta su „štark“, „pepsi“, „imlek“, „moravka“, „kremanska voda“ i „viktoria oil“.
-Veoma smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima akcije. Uspećemo i ove godine da sakupimo oko 1,5 miliona dinara i da ponovo obezbedimo ogrev za 100 socijalno ugroženih porodica, u blizu 80 naseljenih mesta u Vojvodini. Sve su to mesta u kojima poslujemo godinama i ovo je naš način da dodatno doprinesemo njihovom boljitku, kroz direktnu pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Posebnu zahvalnost dugujemo našim potrošačima, bez kojih sve to ne bi bilo moguće – poručuju iz „Persu” marketa.
Kroz akciju „Topli dinar“, u toku prve dve godine ogrev je dobilo 200 socijalno ugroženih porodica iz gotovo cele Vojvodine. Celokupnoj organizaciji veliku pomoć pružili su i Centri za socijalni rad iz svih opština, koji su se uključili i dostavili spiskove najugroženijih mnogočlanih porodica. Na taj način, povezali su se trgovci, proizvođači, potrošači i centri za socijalni rad, kako bi zajedničkim snagama doprineli da ove zime svima bude toplo.

1-persu-topli dinar