POKRET „METLA“ DOSTAVIO LISTU ZA LOKALNE IZBORE: Zoran Sandić na čelu

Nedelju dana nakon svojih kolega koji se kandiduju za Skupštinu Srbije, zrenjaninski članovi Pokreta „Metla“ predali su Gradskoj izbornoj komisiji u ponedeljak, 18. maja, listu kandidata za odbornike u Skupštini grada. Naziv liste glasi: Metla 2020 – Borba za vodu, vazduh, zemlju – Zoran Sandić.

Ne krijemo se iza lidera iz Beograda, poručuje Zoran Sandić.

Idemo sa imenom i prezimenom, sa mladim obrazovanim ljudima koji nikad nisu bili na vlasti, puni energije da učine Zrenjanin boljim mestom za život. Dosta nam je lažnih diploma, korupcije i nameštenih tendera, hoćemo javnost u radu i da se građani pitaju. Hoćemo čist vazduh, zdravu pijaću vodu, da budemo gazde i domaćini na našoj plodnoj zemlji, a ne jeftina radna snaga u fabrikama sumnjive tehnologije i potencijalnim zagađivačima. Želimo da se više ulaže u zdravstvo, opremanje ambulanti i kupovinu magnetne rezonance za našu bolnicu – navodi zrenjaninski predstavnik Pokreta „Metla“.

Zoran Sandić, inženjer poljoprivrede, nalazi se na osmom mestu na listi kandidata „Metle“ za narodne poslanike, a tu je još četvoro sugrađana – Miroslav Josić, profesor istorije (47. mesto), Mirjana Grujić, profesorka fizičkog vaspitanja (55), diplomirani ekonomista Ljubomir Erdeljan (143) i inženjer proizvodnog menadžmenta Milan Ivanić (220).

M.M.

Foto: J.Nj. Drndak