POPUSTI U KAŠTELU „EČKA“ UZ BROJNE PROMO AKTIVNOSTI: Letnji aranžmani za odmor

Tokom ovog vikenda, a u okviru brojnih letnjih promo aktivnosti u Kaštelu „Ečka“, u ovom istorijskom dvorcu nadomak Zrenjanina gostovaće dva muzička benda. U petak, 14. jula od 19 sati za posetioce dvorca biće upriličeno muzičko uživanje uz bend „Nostalgija“, dok će u subotu, od 13 do 16 časova goste zabavljati duet „Satin dolls“.
U nedelju je vreme tradicionalno rezervisano za dečju razonodu, pa najmlađi, od 11 časova, mogu da se zabavljaju uz klovnove i baletsku grupu „Stejdž“, dok roditelji, uz nedeljni ručak, mogu uživati uz muzičke zvuke naše ravnice i neizostavnu „Nostalgiju“. Najavljeno je i gostovanje našeg proslavljenog glumca Laneta Gutovića u petak, 28. jula.
U ponudi Kaštela „Ečka“ su i dalje promo aranžmani sa popustom 30 odsto za četiri dana i tri noći od 10. do 17. jula. Cena sobe iznosi 15.750 dinara a sa popustom od 30 odsto 11.025 dinara. Cena apartmana je 24.600, dok je sa popustom 17.220 dinara.
– Imamo i senior pakete koji obuhvataju popust od 30 procenata za starije od 60 godina, a uslov za ostvareni popust su tri noći ili duže. U paketu je i poseta Carskoj bašti, usluga polupansiona i lagani ručak – kažu u Kaštelu „Ečka“.
Cena ovog aranžmana je 15.750 dinara za četiri dana i tri noći – sa popustom 11.025 dinara. Dvorac nudi i poklon vaučere za one koji žele da iznenade svoje drage osobe.
S.V.