U PRODAVNICI „GRUBIN” VELIKI IZBOR ANATOMSKE OBUĆE: Za zdrav rast stopala

U našem gradu od nedavno sugrađani imaju priliku da, na jednom mestu, odaberu i kupe anatomsku obuću vrhunskog kvaliteta. Showroom „Grubin”, otvoren Tržnom centru „Pink“, je za sve Zrenjanince obezbedio najveći izbor dečje, ženske i muške anatomske obuće, a da bi „Grubin” obuća bila dostupna svima, omogućena je kupovina na odloženo plaćanje i putem administrativne zabrane.
Obuća „Grubin” je izrađena u saradnji sa ortopedima, objedinjujući udobnost, kvalitet, sigurnost i maštovit dizajn sa širokom paletom boja i najkvalitetnijih materijala. Laka, udobna, izrađena od prirodnih materijala, anatomski oblikovana, ova obuća istovremeno štiti i omogućava zdrav rast stopala, pruža podršku razvoju kičmenog stuba i pravilnog držanja tela. Preporučuje se svim uzrastima, od prvih koraka, a za zaposlene koji dugo stoje ili hodaju „Grubin” anatomska obuća je neophodna.
– Pozivamo sve zainteresovane poslodavce ili sindikate da nas kontaktiraju kako bi se dogovorili o pogodnostima za njihove zaposlene – kažu u Showroom „Grubin”.
Radno vreme prodavnice je od 9 do 21 čas, dok su subotom vrata prodavnice otvorena od 9 do 14 i od 19 do 21 sat.
S.V.
3-obuca grubin2

3-obuca grubin3

3-obuca grubin4