PRIJAVITE SE: „Lav” vodi na besplatan izlet

Pivara „Carlsberg Srbija” organizuje besplatan izlet iz Zrenjanina u svoju pivaru u Čelarevu 25. juna. Budući da je interesovanje i prošlog puta bilo veliko, iz Zrenjanina će biti dva polaska (u 10 i 12 časova) ispred Kulturnog centra Zrenjanina.
– „Lav” je pripremio i posebno iznenađenje za svoje verne potrošaće. Tokom juna meseca „Lav” vas vodi na besplatne izlete na kojima ćete uživati u degustaciji novog piva direktno iz proizvodnje – najavili su organizatori.
„Lav” poziva svoje najbrže fanove na besplatne izlete organizovane za sve prave ljubitelje piva. Program izleta obuhvata posetu pivari „Carlsberg Srbija” u Čelarevu, gde će iz prve ruke saznati kako se ječam, hmelj, voda i kvasac pretvaraju u pivo i kako se ono flašira i skladišti.
– Nakon toga, vodimo vas u Muzej piva u kome ćete uživati u degustaciji svežeg piva i od pivskih eksperata naučiti kako se pivo pravilno toči i služi, a najbolji će dobiti i priznanje za pravilno točenje piva. U muzeju ćete imati prilike da čujete nešto više o istoriji jedne od najčuvenijih srpskih porodica XIX i XX veka, porodice Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu – objasnili su nam iz Agencije „New moment“, koja organizuje izlete.
Poseta pivari traje 2 sata.
Za besplatan prevoz je bitno prijaviti se na vreme, i to na mejl pr@newmoment.com . Više informacija možete dobiti ako pozovete broj telefona 011/3222-315 od 10-18h.
S.K.