PRIJEM ZA KARATISTKINJE “ZADRUGARA”: Čestitke šampionkama

Seniorska ekipa Karate kluba “Zadrugar” iz Lazareva, koju čine Sanja Cvrkota, Marina Radičević, Radmila Vukelja i Tamara Živić (pojačanje iz pančevačkog Dinama), osvojila je prvo mesto u Premier ligi Srbije u sezoni 2017/18. One su u konkurenciji od šest ekipa, na finalnom takmičenju održanom 19. novembra u Beogradu, postale državne prvakinje, drugi put u istoriji Kluba.

IMG-20171218-WA0003

Tim povodom, danas je organizovan svečani prijem za mlade šampionke u plavom salonu Gradske uprave. Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika, ugostio je Sanju, Radmilu i Tamaru, kao i njihovog trenera Miloša Erića. Marina Radičević je opravdano bila odsutna. Svečanom prijemu prisustvovao je i Lazarevčanin Nenad Joksimović, odbornik u Skupštini grada Zrenjanina.

Mlade karatistkinje su istakle da nisu imale velika očekivanja od ovog prvenstva jer su bile najmlađa ekipa u ligi.

– Zauzele smo prvo mesto, ostvarile tri pobede, imale jedan poraz, a jedan meč je bio nerešen. Prezadovoljne smo rezultatom, i trener takođe, iako nije bio optimista na početku – iskrena je Sanja Cvrkota.

Sanja je istakla da je 2017. godina bila veoma uspešna, za razliku od 2016. kada je imala operaciju i skoro godinu dana nije bila u mogućnosti da se takmiči. Na prijemu je bilo reči i o planovima u nastupajućoj godini o čemu će više reči biti u štampanom izdanju.

I.I.

IMG-20171218-WA0000