PRIJEM ZA NAJUSPEŠNIJE UČENIKE U SREDNJOBANATSKOM OKRUGU

Dostignuća vredna poštovanja

Od ukupno 50 osnovnih škola na području Srednjobanatskog upravnog okruga, 24 je imalo učenike koji su na republičkim takmičenjima osvojili jedno od prva tri mesta iz različitih predmeta. Srednjih škola je ukupno 11, od kojih je 9 imalo učenike koji su na najvišim rangovima takmičenja osvojili neku nagradu.
Za najuspešnije učenike je u baroknoj sali gradske kuće, koja iz godine u godinu postaje sve tešnja, upriličen prijem u petak, 14. juna. Njih 117 i 107 mentora primila je i nagradila prigodnim poklonima Snežana Vučurević, načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga.
– Treću godinu zarednom promovišemo naše najuspešnije učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije Okruga, koji su učestvovali na republičkim takmičenjima i ostvarili značajne uspehe. Značajni su njihovim roditeljima, porodicama, prijateljima, ali su podjednako značajni i sredini iz koje dolaze i školama. Privilegija je biti u društvu ovakve dece i oni su naš ponos – istakla je načelnica Vučurević, dodavši da je potrebno puno rada, truda, zalaganja i odricanja kako bi se bilo koji uspeh ostvario i svako je podjednako vredan poštovanja.
M. Malbaški

Opširnije u štampanom izdanju