PROGRAM „VAZNESENjSKIH DANA” NA BAGLjAŠU

UTORAK, 7. JUN 2016.
U 19 časova u biblioteci Doma mesnih zajednica na Bagljašu biće prikazan film „60 godina od titule šampiona“. Film svedoči o sjajnoj generaciji zrenjaninskih košarkaša koji su osvojili titulu pre tačno šest decenija. Očekuje se dolazak nekoliko članova ekipe, a o nastanku filma govoriće reditelj Zoran Slavić.

SREDA, 8. JUN 2016.
U 19 sati na košarkaškim terenima OŠ „Petar Petrović Njegoš“ biće održana humanitarno-revijalna košarkaška utakmica između KK Bagljaš I Ž KK Proleter 023. Nakon utakmice će biti organizovano i humanitarno bacanje trojki, a prihod će biti usmeren za kupovinu inhalatora za ambulantu na Bagljašu. U nastavku je koncert popularnog repera Ankl Džoa.

ČETVRTAK, 9. JUNI 2016. – VAZNESENjE GOSPODNjE
U 9.00 u hramu Vaznesenja Gospodnjeg na Bagljašu svetu arhijerejsku liturgiju služiće njegovo preosveštenstvo episkop banatski Nikanor. Nakon svete liturgije, sledi svečana sednica saveta mesnih zajednica „Veljko Vlahović“ i „Sonja Marinković“ i dodela Vaznesenjske plakete zaslužnima za afirmaciju i razvoj Bagljaša Uveče, od 19. časova, na platou ispred Doma mesnih zajednica na Bagljašu biće održan kulturno-zabavni program.