PROMOCIJA BICIKLIZMA: Tura po Specijalnom rezervatu

EvroVelopark je evropska biciklistička mreža koja se razvija putem izgradnje koridora kroz čitavu Evropu. Kroz našu zemlju prolaze tri biciklističke rute i cilj projekta je ponuditi biciklistima da se što duže zadrže u našoj zemlji.

Turistička organizacija Grada Zrenjanina i Udruženje EvroVelopark „Banat“ i Alijansa C.R.E.A.M. u saradnji sa Ustanovom „Rezervati prirode“ , Udruženjem ljubitelja biciklističkih i drugih rekreativnih aktivnosti „Off road cycling“ – Zrenjanin i IP Media 023 organizuju promotivnu biciklističku turu u Specijalnom rezervatu prirode „Ritovi donjeg potisja“ u nedelju 26. septembra. Okupljanje je u 13, a polazak autobusom za sve zainteresovane je u 13.30 časova ispred Kulturnog centra Zrenjanina.

– Biciklovi će biti smešteni u boks autobusa. Ide se do Žabaljskog mosta i po izlasku iz autobusa se kreće ka Titelskom bregu. Tura je duga 34, 2 km u oba pravca. Povratak autobusom za Zrenjanin je predviđen oko 19 časova. Tura je besplatna a prijave su obavezne do petka 24. septembra ili do popune mesta na FB stranici „Off road cycling „. Broj mesta je ograničen.

L.Z.