PROMOCIJA NOVIH VOZILA U „ČISTOĆI“: Investicija za čistiji grad

Nova vozila Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“ ukupne vrednosti od oko 56 miliona dinara, predstavljena su danas u dvorištu ovog preduzeća u Beogradskoj ulici. Kako je istakao Zoran Protić, direktor preduzeća, najviše koristi od ove investicije imaće građani Zrenjanina i naseljenih mesta, jer će kvalitet usluge biti podignut na viši nivo.


– Nabavljena su tri kamiona marke „volvo”, i to dve smećarke i jedan auto-podizač kontejnera, čija je ukupna vrednost 46.250.000 dinara bez PDV. Dva traktora marke „deutz fahr“, opremljena su daskama za guranje snega i posipačima i ukupne su vrednosti 9.024.722 dinara bez PDV. Ovim smo podmladili vozni park preduzeća, povećali kapacitete i samim tim bićemo u mogućnosti da poboljšamo čistoću grada – rekao je Protić.
Ovoj smotri vozila prisustvovao je i gradonačelnik Čedomir Janjić sa pomoćnicima Duškom Radišićem i Draganom Ćapinom, koji je rekao je da nije nezadovoljan radom tog preduzeća, ali je nezadovoljan kako izgleda grad, te da zajedničkim snagama treba da se potrudimo kako bi grad bio mnogo lepši, čistiji i zeleniji.

S.V.

Opširnije u štampanom izdanju