PROTEST ODBORNIKA SNS-a: Vladajuća većina se zatvorila u Skupštinu

Odbornici vladajuće Srpske napredne stranke poručili su danas oko 19 časova u gradskoj Skupštini da će tokom noći i narednog dana ostati tu kako bi pružili podršku stranačkim kolegama iz republičke i beogradske skupštine, koji su prethodno bili najavili da će u prostorijama ovih institucija provesti dan i noć.

Danijela Tubin Mićević, predsednica odborničke grupe Srpske napredne stranke u zrenjaninskoj gradskoj Skupštini navela je da ovim činom brane izbornu volju građana.

– Odbornici SNS-a, poučeni dešavanjima u Skupštini grada Beograda, potpuno su spremni da zaštite skupštinske institucije u Zrenjaninu i da ne dozvolimo teror manjine nad većinom. Odbranom Skupštine brani se i izborna volja građana. Smatramo da Zrenjanin treba da ostane grad u kojem se svakog dana rađa sve više beba, u kojem je nezaposlenost smanjena i gde se kranovi vide u svim delovima grada. Mi kao odbornici koje su građani birali ogromnom većinom dužni smo da interese građana štitimo u ovoj instituciji, a ne ulici jer preko nje nismo ni došli na vlast. Ostajemo ovde dok nadležni državni organi ne počnu da rade svoj posao i obračunaju se sa fašistima, ženomrscima i nasilnicima – izjavila je ona.

Foto: A. Blanuša