RADOVI U BARSKOJ ULICI

Rekonstrukcija puta i kanalizacije
U Barskoj ulici u Zrenjaninu u toku su infrastrukturni radovi na rekonstrukciji kolovoza, trotoara i atmosferske kanalizacije, na potezu od Prilepskog reda do Mostarske, u dužini od oko 800 metara.
Zrenjaninci ovaj potez prepoznaju kao „Mužljansku krivinu”, prometnu saobraćajnicu koja od centra grada vodi ka Mužlji i kupalištu Peskara. Ovde se nalaze supermarket „Univereksport”, dve benzinske stanice, stovarište građevinskog materijala, tako da je pitanje veće bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i nametnulo pokretanje radova.
– Praktično smo novu građevinsku sezonu i počeli u Barskoj ulici. Problemi su bili loš i uzak kolovoz, kao i nedostatak trotoara i pešačke staze. Investiciju realizujemo u saradnji s Ministarstvom privrede. Ukupna vrednost radova je 33 miliona dinara, a Ministarstvo privrede nam je pomoglo sa 19 miliona, na čemu smo im zahvalni – rekao je gradonačelnik Čedomir Janjić prilikom nedavne posete ovom gradilištu.
Izvođač radova je preduzeće „Štrabag – Vojvodinaput” iz Pančeva, uz nekoliko podizvođača, a rok za završetak je 1. septembar.

18-4-kosidba

 

S. V.