REPERTOAR BIOSKOPA CINEMA KCZR: „Mali šef“, „Osmi putnik :Kovenant“, „Sve, baš sve“

U bioskopu Cinema KCZR u petak, 19, subotu, 20. i nedelju, 21. maja u od 16 časova, prikazuje se film „Mali šef“-The Boss Baby. Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavio „on“ novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. „Mali šef“ je filmska priča o dolasku nove bebe u porodicu, ispričana iz ugla  maštovitog sedmogodišnjeg Tima.

Malog šefa u originalnoj verziji sinhronizuje Alek Boldvin. U domaćem izdanju, osim Srđana Timarova, glasove pozajmljuju i Nikola Braun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša.

Kako se navodi, reč je o emotivnoj komediji o važnosti porodice: https://www.youtube.com/watch?v=O2Bsw3lrhvs

Ulaznice je 250 dinara.

Od petka, 19., do nedelje, 21. maja, prikazuje se film „Osmi putnik – Kovenant“ (Alien:Covenant):  u petak, od 18 i 20.30, u subotu, 20. i u nedelju, 21. od 20.30 časova. Režiser  popularne i rado gledane franšize, Ridli Skot još jednom se, u šestom nastavku, vraća zastrašujućoj priči i monstruoznom stvorenju.

Posada kolonijalnog broda – „Kovenant“ zarobljena je na dalekoj planeti i otkriva da svet koji deluje kao izgubljeni raj je u stvari mračna i opasna stvarnost. Igraju: Majkl Fasbender, Ketrin Voterson, Džejms Franko i dr: https://www.youtube.com/watch?v=svnAD0TApb8

Ulaznice je 250 dinara.

FILM – „SVE, BAŠ SVE“ (Subota, 20., i nedelja, 21. maj)

U bioskopu Sinema KCZR u subotu, 20. i nedelju, 21. maja na repertoaru je romantična drama – „Sve, baš sve“(Everything, Everything). Film se prikazuje u terminu od 18 časova. # Snimljen po bestseleru Nikol Jun. Režija: Stella Meghie. Igraju: Amanda Stenberg, Nick Robinson, Ankika Noni Rose. #Glavna junakinja boluje od retke bolesti koja je uslovljava da ne može da napusti prostor svoje kuće. Jedino okruženje su joj majka – lekarka i medicinska sestra. Okolnosti se menjaju dolaskom novih komšija i njena priča tek tada počinje. Zaljubljuje se u momka koji je spreman da žrtvuje sve, baš sve kako bi ona bar jedan dan živela van uobičajenog obrasca. #Cena ulaznice je 250 dinara: https://www.youtube.com/watch?v=0LyEE7eR0nM