Rođendanska žurka u „Totalu“

Supermarket „Total“, najstarija, a do nedavno i najveća prodavnica zrenjaninske Kompanije „Gomeks“, obeležila je juče, 4. decembra, sa sugrađanima, desetu godišnjicu rada. Prvi kupci pazarili su u „Totalu“ 7. decembra pre deset godina Rođendanska žurka je, već po tradiciji, organizovana u nedelju, kada je „Total“ i najposećeniji.
Juče su redovi u ovom supermarketu ispred svake kase bili do kraja objekta.
– Drago nam je što deseti, jubilarni rođendan „Gomeksovog“ „Totala“ možemo da proslavimo sa našim  kupcima – kaže Nedeljko Golušin iz marketinga. – Uključuli su se i naši partneri, pa smo organizovali različite popuste.
Svaki kupac je na izlazu uz račun dobio i prigodan poklon, svaki stoti veliki „Gomeksov“ paket, a svaki hiljaditi – televizor.

img_9416-1 img_9779-1 img_9697 img_9740
Na prostoru od oko 800 kvadratnih metara (veći je jedino supermarket koji je nedavno otvoren u Šapcu), kupcima je na raspolaganju bilo sve: od voća i povrća i prehrambenih proizvoda do kućne hemije i tehničke robe. Kupci su juče mogli da se posluže supom, suhomesnatim proizvodima, sokovima, čajem, kafom… I da se zaslade tortom.
Baš oko rođenanske torte, čijih je deset svećica zapaljeno tačno u podne, bilo je najviše dece. Pogasili su ih, uz lepe rođendanske želje, a imali su mogućnost da se druže i sa animatortima, klovnom… Sa oslikanim licima, nasmejani i raspoloženi, kao za rođendan. Od mališana u kolicima do starijih sugrađana koji su došli iz svih delova grada. Posetioci se slažu da je to bio dobar provod, i super kvalitet uz prigodne cene.

img_9781 img_9779
B. Jajić

FOTO: Gomex